Aula Natura Marjal de Gandia – Agenda
Inicio / Grau / Aula Natura Marjal de Gandia

Aula Natura Marjal de Gandia

Aula Natura és un Centre d’Interpretació Ambiental que es troba al costat de l’Alqueria del Duc i l’Ullal Gran o de l’Estany, un aiguamoll de costa mediterrani de gran valor ecològic i cultural que forma part de les Marjals de La Safor i està inclòs en el Catàleg de Zones Humides de la Comunitat Valenciana així com en la Xarxa Natura 2000 com ZEPA Mondúver-Marjal de La Safor.

El centre, està construït amb materials seguint el model de cases rurals de la zona, i alberga una exposició permanent que mostra els aspectes més rellevants d’aquest ecosistema i de la seua cultura. Un dels seus principals objectius és la divulgació d’aquests continguts al públic infantil i juvenil, per al s’han utilitzat, entre altres, l’experiència interactiva i els jocs multimèdia, però sense renunciar a objectes originals de gran valor etnogràfic.

L’Aula s’ha connectat amb l’ullal mitjançant unes senderes de fusta accessibles per a tota mena de públic. En els voltants s’ha creat també un arboretum amb les espècies naturals i cultivades típiques de la zona i una àrea de pic-nic amb una font d’aigua potable, per a poder gaudir de forma ordenada i respectuosa de la naturalesa.

Les activitats que s’ofereixen a l’Aula Natura i el seu entorn estan ateses per guies-intèrprets professionals .

Translate »